Jump to content

2IAEFulcrumbg

Members
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

About 2IAEFulcrumbg

  • Rank
    Junior Member
  1. OK, I have found what the problem is, I have a program, called BINS.EXE (that splits my task-bar to folders), once I've closed it. It runs fine (phew) :) If anyone is using it and have problems with latest update + Win 10, should close it before they start DCS :)
  2. That's Unified Remote - server for screen/media remote control from my phone, but I had this installed since day 1. I just uninstalled it - still the same
  3. yes, that's the whole log. I have X-55, rudder pedals, external hard drive and usb card reader - I have disconnected my webcam & TrackIR
  4. Tried everything, even uninstalling my TrackIR and disconnecting it. Doing fresh install from the latest web installer - no joy! :( This is my only text in the log file: -------------------------------------- === Log opened UTC 2016-08-05 19:21:08 00000.000 INFO VFS: Using 'Saved Games': "C:\Users\Ven\Saved Games" 00002.192 INFO DCS: DCS/1.5.4.55584 (x86_64; Windows/10.0.10586) 00002.192 INFO DCS: CPU cores: 4, System RAM: 16382 MB 00002.199 INFO EDCORE: (dDispatcher)enterToState_:0 00002.207 INFO Dispatcher: 2016/8/5 20:21 V1508170900 00002.243 INFO INPUT: Device
  5. Where do I find this DLL files, I have the same problem after last update, and using TrackIR ?
  6. I have used Fraps and Premiere 1.5 :) then I exported it as mpeg , and with virtual dub have converted it to avi :)
  7. Thank you Glowing_Amraam, I haven't read your tutorial but I just found it , and it seems the right stuff for me ! Cheers ;)
  8. Hello all ! Just did this movie ! I will be glad if you share you comments/critics ! :) But in general: Enjoy it ! :)
  9. Hi guys , anyone got this weird interface problem with version 090? No buttons at all ! :( If someone has it and has found a solution please share it ! :)
  10. Hey mate , I have found this post : http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=13755 do you have this problem ?!
  11. The same thing happened to me ! I have the english download version ! I have followed all the install instructions , and this happened ! But before to do this reinstall I was able to play the game ! In my desperation, I reinstalled even windows, then on a fresh windows install I had the same problem, after i have installed the game ! :( I don't know what is causing this problem and I was seraching the forum , but I couldn't find anything to help mi to solve the problem !
  12. Hi, I've got similar problem: Unistalled LOCKON 1.1 , and then I have removed all foledrs left maually, the did fresh install : Lockon 1.0, 1.1, 1.12a After that LOCKON Showing the start music and is using 99% of the CPU , And when I click on the task manager program is not responding ! :( I had to reinstall the whole windows , but is the same thing, tryied with differendt drivers-the same ! The weird thing is that I used to play it without problems before, bu now it won't start at all ! :( My specs are: Athlon XP 2800+ , 1.5 GB RAM, ATI RADEON 9600 256 MB , DX9c, Catalyst 6.2 Does
×
×
  • Create New...