Jump to content

Ferenc

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Ferenc

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday 04/03/1965

Personal Information

  • Flight Simulators
    DCS, Prepar3d, FS, X-Plane, Rise of Flight
  • Location
    Spain
  • Interests
    Movies, computers, books and planes. (Movies about computers, books about planes, and combinations)
  1. I am using an ON-OFF switch. Mi idea is ON = gear down, OFF= gear up. The lights should be green in the on position and red in the off. Really, I want to put 2 different lights, like in some russian planes. One light green (gear down) would be below the switch and one red light (gear up) above. But I think I have the concept. I'll make some tests. Today I've received the switches, leds and buttons. Thank you for your help
  2. Thank you. Something like that I was thinking. In your sketch I don'n understand the purpose of the green wire.
  3. Hi. I want to make an UFC for the F-18 compatible with F-16, Harrier and A-10 too. The firmware of Overpro is perfect for me. 4 pots goes well, 4 rotary encoders too, and I have plenty of room for buttons and switches. On a protoboard by now, everything is OK. But I am thinking of putting some leds that turn on or off when I press a button or switch. For example, i would like to put three RGB leds that goes red or green with the status of the landing gear. Where should I connect the leds in my Arduino 2560 and how can I modify the software to add this function? With a switch on-off in the
  4. I was maintaining a version 2.5.3.24984 of DCS World without updating only to play Hawk. No problem until this last friday (after last update of the beta release, though I don't know if it is a relation with my issue). From this day, when I start the program appears a screen warninig about the license of the Hawk, with my license number by default that ask me if I want to vinculate or omit. If I press Vinculate, everything starts Ok, in the module manager the Hawk appears correctly installed and activated. But if I try to fly it (in a quick mission or even in training) I don't have access to t
  5. Have you unistalled first or have you installed over the installed version? Have you deactivated something? Have you used another activation in some module? I have thought in reinstalling. Last time it was the solution but i spent one activation mor per module. :cry:
  6. I have exactly the same problem. It has something to do with ATI. Exactly with Atiumd6a.dll, that is a dll of video reproduction in the ATI graphic cards. MP rules OK. If I try DCS.exe without launcher my screen keeps black. In the task manager I can see the process as active, but I only can kill it.
  7. I had 9 activations in BS2 and 6 in A10C. First day I deactivate both modules, uninstalled DCSW 1.2.0, installed DCSW 1.2.1, and activate both modules again. Same day I left 9 deactivations (for every module), 8 act. in BS2 and 5 in A10C. Next day, apparently my activations were reimbursed and had 10 activations (:music_whistling:) and 7 in A10C. Looks like I have won one activation. BUT, none of muy modules were running OK. I has problems with CTOD's and cannot start the applications. So, deinstalled everything (without deactivating this time) and reinstalled, in this order BS2 1.1.1.1, an
  8. Hi. I had BS2 (upgrade) and A10-C versions 1.1.1.1. plus DCS World 1.2.0 installed and running OK. When I installed the initial modules of KA-50 and A10-C , it even not ask me to activate. The three versions went OK. Yesterday, in order to update my version of DCS World, I deactivate mi BS2 and my A10-C (to not to lose one activation, because of the problems other people have), then uninstalled DCSW, an then installed DCSW and the modules KA50 (upgrade) and A10C. I Launch the new version, launch a quick mission en Ka-50, ask me to reactivate, i do and everything OK. The same thing
  9. Hi. I had BS2 (upgrade) and A10-C versions 1.1.1.1. plus DCS World 1.2.0 installed and running OK. When I installed the initial modules of KA-50 and A10-C , it even not ask me to activate. The three versions went OK. Yesterday, in order to update my version of DCS World, I deactivate mi BS2 and my A10-C (to not to lose one activation, because of the problems other people have), then uninstalled DCSW, an then installed DCSW and the modules KA50 (upgrade) and A10C. I Launch the new version, launch a quick mission en Ka-50, ask me to reactivate, i do and everything OK. The same thing with the
×
×
  • Create New...