Jump to content

iamthesaga

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About iamthesaga

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday 08/22/1983

Personal Information

  • Flight Simulators
    DCS with A10-C Warthog module, Arma 3
  • Location
    Illinois, USA
  1. Excellent. Just updated my app on my phone. Do we need to update the script at all on the PC? - iamthesaga
  2. Yes! Thanks for all your hard work. Really looking forward to using the MFCDs with the new Warthog. - iamthesaga
  3. I got it working. Turned out to be the line I added into the export config that was in the instructions. I wasn't running other scripts but added it in during my trouble shooting. Thank you again @pet333r for all your assistance. I got a friend to pick up the app as well.
  4. I had it shut off (there's an image showing it off in the folder of initial pics). The Windows Defender firewall is the only thing of the sorts on my PC. I don't use any anti virus/malware software of any kind. - iamthesaga
  5. Yes. The router has a list of connected and disconnected devices. I removed the connection from my phone and let it re-establish with the router. The router dished it the static IP I had set for it. There isn't a way I see to remove a remembered device from the router without resetting the whole thing. I also gave the router a reboot for safe measures. Tested the app in the game again and same result. I can receive but can't transmit. Not sure if it means anything but when I can't transmit, nothing works on the app from either of my devices. I see a green box of where I'm pushing but the sw
  6. Only settings I see on my phone (LG G8 ThinQ) is this. In another section it shows the security type that is WPA/WPA2 PSK. Sent from my LM-G850 using Tapatalk
  7. I have another device (second one listed in the config) that has the same result. This device doesn't even have WiFi Direct. Also it's getting the static IP I assigned via the router. Sent from my LM-G850 using Tapatalk
  8. It's connected to the router via WiFi Direct. That setting in the phone is to connect to other devices via that function. I'm not connected to anything. I'm connected to my router via the standard route by clicking on the SSID and entering the password. Doing that gives me the the static IP I assigned via the router. I do appreciate your suggestions and help. I really would like to use this app that I purchased. Sent from my LM-G850 using Tapatalk
  9. That's the only spot I see for network info. It's the address I set for a static IP in my router/gateway. It was different before I set it static. Also the same in the WiFi settings. Sent from my LM-G850 using Tapatalk
  10. What am I missing. Windows firewall disabled. Network firewall minimal. IP's reserved and configured. Can't transmit from the app to the game. Link to screenshots: https://photos.app.goo.gl/EdTRkKXsMmdNHZxAA Anyone that can help out would be greatly appreciated.
  11. I am having a hell of a time trying to get this to work. I believe I am doing everything correctly. Downloaded the newest zip file. Unzipped it. Placed the Scripts folder in the right location (I have no other mods installed). Config file all filled out correctly. Static IP address on the PC and both portable devices. I can get it to show on my phone and tablet but no reciprocation. I tried disabling the Windows firewall, adding the inbound rule, port forwarding.... nothing. What else can I try? I don't have any other firewalls or antivirus programs running. Any help would be appreciated.
  12. I had a similar issue where it only showed the buy option on a second device with the same account. I went on the desktop version of the Play store, clicked install and then the device and it dropped it on there for me.
×
×
  • Create New...