Jump to content

WM75

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About WM75

  • Rank
    Junior Member
  1. Are you really from the DCS development team ??? If so, that's very gratifying. But you could have gotten involved in the discussion earlier. I have already written to your technical support and they then told me that I should use this forum. But never mind! And why isn't this bug finally fixed when it is already known or when will this bug be fixed? With the F15 C, the HSI system also works !!? !! That would be much more important than " randomTOTEN is right. In order to catch the correct
  2. I'm sorry, we are digressing here. That was not my original question !!! This has already been answered, and for that I thank everyone involved. We both know I'm right. You should open a new thread for this. My installation is ok, maybe something is wrong with yours? I now know that there is a BUG on the A10 A and I am very grateful for this knowledge. I will close this post.
  3. I built the whole thing in the mission editor! Here are the screenshots! I do not have time to write a long text here and that was not the original reason for my request here, so I will make it short. Here on the example of the F15 C where everything works properly.:smilewink::smilewink::smilewink::smilewink::smilewink::smilewink::smilewink::smilewink::smilewink::smilewink::smilewink::smilewink::smilewink::smilewink::smilewink::smilewink: And NO there's still no error in the manual image.
  4. What kind of file should it be and how should I open it ?????????? A10A HSI Course Bug.trk:helpsmilie: But I am happy to hear that the same problem occurs in your A10 A. This would probably clarify that it is actually a BUG.:thumbup: And NO there's still no error in the manual image. You have now helped me. Thanks. If I can help you with the explanation and functioning of the HSI then I will be happy to do so, because you probably do not yet know the HSI very well. Otherwise you would not always mention that there is a mistake in the manual image. Thanks for the quick
  5. I just want to know why it works correctly in the F15 C and not in the A10 A ??? Did I maybe forget to turn something on or is it really a BUG! in the A10 A? Please take a close look at the two posted pictures of the F15 C and the A10 A. The best is someone who is also familiar with the HSI. Thanks for the quick answers.
  6. HSI problem in A10 A(DCSWorld2.5FlamingCliffs3)HSI Course number doesn`t work correct I am now posting the faulty HSI of the A10 A and the functional HSI of the F15 C. I hope that all ambiguities are resolved and the inexperienced pilots know what I mean, too. The two screenshots are 100% the same mission. Only that I changed planes in the mission editor. Many thanks
  7. How should this picture help me and answer my question? The picture contains NO errors !!!! If the HSI in the game worked as in the picture everything would be correct !!!!
  8. How should this picture help me and answer my question? The picture contains NO errors !!!! If the HSI in the game worked as in the picture everything would be correct !!!!
  9. I have been searching the internet for weeks and also here in the forum and found nothing! If there is a contribution, then sorry !!! My question or problem is this: A10 A HSI The number of courses in the upper right corner What exactly does this number show me ???? This number makes no sense, no matter which waypoint is selected !!! In the F15 (also FlamingCliffs3) the display works correctly !!! Is that really a mistake in the A10 A ??? Or did i just forget to switch on or set something ??? I have found nothing in the complete key
×
×
  • Create New...