ED Forums

ED Forums (https://forums.eagle.ru/index.php)
-   Mission Editor Discussion and Questions (https://forums.eagle.ru/forumdisplay.php?f=210)
-   -   Advanced Waypoint Options not working? (https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=257073)

Zlin 12-06-2019 10:30 AM

Advanced Waypoint Options not working?
 
It seems that the advanced waypoint options don't seem to be working. I place a unit on the map and under the first waypoint, set the unit to Invisible and also Immortal. Neither of these seem to be working as that unit get destroyed if an enemy unit is near it.

Anyone else seeing this?

SonofEil 12-08-2019 03:29 AM

Just tested Invisible, seems to be working for me. Set my AWACS to Invisible and adversaries ignore it. Haven't tried Immortal.

Zlin 12-09-2019 09:41 AM

Thanks for your post. I'll have to check it again. Are you using Open Beta?

Worrazen 12-10-2019 02:04 PM

I can't get invisible working either, I guess it's radar or AI invisible, not 3D model render invisible?

I want 3D Model render invisibility so that it doesn't affect FPS for benchmark, I guess the only thing is to edit graphics scripts right?

Catweedle 12-11-2019 01:19 PM

@OP: If you by "first waypoint" mean the first waypoint you have manually set, try setting invisible on the previous waypoint, i.e. the group's start position at waypoint 0. I just tested it, and I am not having any issues.

Wrt. hiding also the 3D-Model: correct, invisible only makes other AI units ignore the invisible ones. To completely hide them you could set them to "late activation" or spawn them via script. Both options are probably not what you are looking for, though.


All times are GMT. The time now is 04:54 PM.

Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.