ED Forums

ED Forums (https://forums.eagle.ru/index.php)
-   RAZBAM (https://forums.eagle.ru/forumdisplay.php?f=246)
-   -   No sound in SEAD missions (https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=240718)

franx 05-10-2019 07:04 PM

No sound in SEAD missions
 
Fellas, I'm getting standard engine and world sounds in my AV8B SEAD missions but no radar or missile growling at all, nor any lock on sound. Is this a bug or am I doing something wrong?

ricktoberfest 05-10-2019 08:43 PM

Did you turn up the volume? It’s middle right panel labeled AUX (1 is for Betty, the other knob is for sidewinder/sidearm)


Sent from my iPhone using Tapatalk

I3570K @ 4.5Ghz, 16Gb DDR3 @ 2400, Vega64 @1080p

franx 05-11-2019 12:56 PM

That's not it. ;( RWR is working fine, but my Sidearm simply won't growl or lock on or fire. I seem to be following every step properly. Not sure what's going on.

SGT Coyle 05-13-2019 08:23 PM

Quote:

Originally Posted by franx (Post 3907665)
That's not it. ;( RWR is working fine,


Right Console. Not the RWR panel. The ACNIP Panel. There's a double encoder there labeled GND and AUX. The outer knob is for the Betty and Growler. Turn them both all the way up.


Were you getting lock on symbology in the HUD?

franx 05-13-2019 08:55 PM

Thanks SGT! Yes, I'm getting locks and kills, and I've turned up both of the knobs you mention. I get tone about 25-50 percent of the time. It's very erratic. This is either a bug or a problem with my specific install.

ricktoberfest 05-13-2019 08:57 PM

Quote:

Originally Posted by franx (Post 3909739)
Thanks SGT! Yes, I'm getting locks and kills, and I've turned up both of the knobs you mention. I get tone about 25-50 percent of the time. It's very erratic. This is either a bug or a problem with my specific install.



Sometimes you have to fiddle with the volume knob to get back sound. I’m sure it’s a bug


Sent from my iPhone using Tapatalk

I3570K @ 4.5Ghz, 16Gb DDR3 @ 2400, Vega64 @1080p

Silo01 05-14-2019 08:58 AM

I've found, you need to put up the volume after you have taken off, else you won't hear anything

Slippery Pete 05-17-2019 10:23 PM

I don't know about the latest patch, but if you use radio communication to talk to your wingmen, this kills the audio tone for the sidewinder and sidearm. This is a reproducible bug that I could replicate over and over again so I know what was causing it on my end. Telling my wingmen to attack anything would kill the tones for the rest of the mission.

franx 05-18-2019 01:07 AM

I’m not using the radio at all. This is software related. I also turn up the volume knob. It makes no difference. Still no tone.

feefifofum 05-18-2019 11:21 AM

Please attach a simple air start track demonstrating the issue, that will help us determine if this is a bug or a case of PEBCAC. ;)


All times are GMT. The time now is 12:40 PM.

Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.