ED Forums

ED Forums (https://forums.eagle.ru/index.php)
-   Missions and Campaigns (https://forums.eagle.ru/forumdisplay.php?f=165)
-   -   Operation Snowfox - Persian Gulf PvE Playground (https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=247216)

lvialpando 01-06-2020 10:45 PM

Ran this yesterday with my group and we ran one of the strike mission on Abu Musa island that wanted us to destroy a bunker (IIRC) and we pretty much wiped the entire island of targets but never received a new mission

Surrexen 01-07-2020 01:30 AM

Quote:

Originally Posted by lvialpando (Post 4164523)
Ran this yesterday with my group and we ran one of the strike mission on Abu Musa island that wanted us to destroy a bunker (IIRC) and we pretty much wiped the entire island of targets but never received a new mission

Ok thanks yeah I've been able to replicate this now. Will work on a fix.

Edit: Fixed internally will get updates to all missions out as soon as I can. Thanks again.

Surrexen 01-07-2020 04:50 AM

v121 is up

Changelog v121
- Critical fix in mission target status script
- LHA-1 Tarawa added, Tacan 75X Radio Freq: 128.000Mhz AM
- 2x Harrier's added to Tarawa doing runway starts from positions 3 and 4 on the runway, be careful in multiplayer not to run over each other as I can't set these planes to start on a ramp
- F-14B Loadouts changed to 4x AIM-54A Mk60 2x Sparrow 2x Sidewinder instead of 6x AIM-54A Mk60
- Bukha oil field positions corrected
- Sid and Sic oil fields added

Edit: There were a few other things I was going to add in but the emergence of the script bug forced an update. Fixing the script and getting the update out obviously took priority.

Lostcat 01-08-2020 02:52 PM

Hi, first of all thank you very much for your fantastic missions :thumbup::thumbup::thumbup:

i only have a problem, when in multiplayer the option "target report" does not work, i mean that i can select it and ask for a report but i have no answer.

In single player it all works right.

L.C.

Super Wabbit 01-08-2020 05:08 PM

Quote:

Originally Posted by Lostcat (Post 4166479)
Hi, first of all thank you very much for your fantastic missions :thumbup::thumbup::thumbup:

i only have a problem, when in multiplayer the option "target report" does not work, i mean that i can select it and ask for a report but i have no answer.

In single player it all works right.

L.C.

I ran into something similar a few versions back. My issue was due to the two persistent files the missions writes to getting corrupted. I copied them out of the DCS root directory and ran the mission again, which created new empty files. I then copied the already destroyed targets into each file respectively, ran the mission and it worked.

Surrexen 01-08-2020 08:51 PM

Quote:

Originally Posted by Super Wabbit (Post 4166637)
I ran into something similar a few versions back. My issue was due to the two persistent files the missions writes to getting corrupted. I copied them out of the DCS root directory and ran the mission again, which created new empty files. I then copied the already destroyed targets into each file respectively, ran the mission and it worked.

That's very strange ... the only time I know of where target report will have an issue is when the target is a group of ships and you destroy one of the ships, but it is still in the process of 'sinking'. During that time it is unable to determine how many units are alive in the group, so the function doesn't run. Once the ship sinks it will work again as normal.

I haven't ever seen the persistency files break like that, doesn't sound like something I can do anything about.

Edit: Just jumped into dedicated server and the target report is working fine.

Lostcat 01-08-2020 09:20 PM

Quote:

Originally Posted by Surrexen (Post 4166890)
Just jumped into dedicated server and the target report is working fine.

If can be of any help it was not a dedicated server, and it happened two times on two, mobile sam the first time and industry second time. Once destroyed the targets i had confirmation of mission success and generation of the new mission.

Surrexen 01-08-2020 09:47 PM

Quote:

Originally Posted by Lostcat (Post 4166914)
If can be of any help it was not a dedicated server, and it happened two times on two, mobile sam the first time and industry second time. Once destroyed the targets i had confirmation of mission success and generation of the new mission.

Just fired it up again to host it normally, target report is fine for me. If you see it fail again can you use check current objective and tell me which target you are looking at? I've tried skip a few times to get different types of targets and I can get the report for all of them so far. When you ran into this issue were you the host?

Super Wabbit 01-08-2020 10:34 PM

It could have been something I had done. The behavior I was seeing was that the mission was not writing to the files even though I de-sanitize 'lfs' and 'io'. I don't think it was anything with the mission and it was a few versions back.

Lostcat 01-09-2020 09:58 AM

Quote:

Originally Posted by Surrexen (Post 4166938)
If you see it fail again can you use check current objective and tell me which target you are looking at? I've tried skip a few times to get different types of targets and I can get the report for all of them so far. When you ran into this issue were you the host?

i clearly remember that the objective in the second time was the "oil processing facility" on Siri Island. :thumbup:


All times are GMT. The time now is 06:53 AM.

Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.