Announcement

Collapse
No announcement yet.

Oxygen Not Working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Oxygen Not Working

    No oxygen on cold start, Hot start it is working, There is no oxygen in cold start plane, Will we get Hotfix for it ??

    Last edited 07-15-2020, 07:53 PM.
    sigpic

    #2
    Originally posted by AliPG View Post
    No oxygen on cold start, Hot start it is working, There is no oxygen in cold start plane, Will we get Hotfix for it ??

    Did you plugged in the oxigen mask?

    Comment


      #3
      Originally posted by paco2002 View Post
      Did you plugged in the oxigen mask?
      absolutely yes!
      sigpic

      Comment


        #4
        as mentioned many times
        trk or record video of your play please, otherwise, no one knows whether it's due to your operations
        Last edited 07-15-2020, 10:36 PM.
        sigpic

        My DCS Mods, Skins, Utilities and Scripts

        | Windows 10 | i7-4790K | GTX 980Ti Hybrid | 32GB RAM | 3TB SSD |
        | TM Warthog Stick | CH Pro Throttle + Pro Pedal | TIR5 Pro | TM MFD Cougar | Gun Camera: PrtScn |

        Comment


          #5
          Originally posted by AliPG View Post
          No oxygen on cold start, Hot start it is working, There is no oxygen in cold start plane, Will we get Hotfix for it ??

          Did you switch on your g-suit tube connection?

          This was added in yesterdays patch. If its not turned on you will pass out pulling Gs

          Comment


            #6
            Yeah, That looks like a G-Suit issue, noting you appear to be in a climbing turn evading a missile.


            Look for the blue plug to the rear of where you plug the oxygen mask tube in.

            Comment


              #7
              Originally posted by uboats View Post
              as mentioned many times
              trk or record video of your play please, otherwise, no one knows whether it's due to your operations
              Sorry to say but you guys are tester, It will take only 1 minute to check your self, I have 500 hours on this plane yet you think this is pilot error?

              And about TRK, I am playing multiplayer missions which don't allow TRK. They post it in 24 hours
              sigpic

              Comment


                #8
                Originally posted by AliPG View Post
                Sorry to say but you guys are tester, It will take only 1 minute to check your self, I have 500 hours on this plane yet you think this is pilot error?

                And about TRK, I am playing multiplayer missions which don't allow TRK. They post it in 24 hours
                its working and TRK file is different than tacview file u can find it in save games and its allowed no one can ban it i think

                plug G-suit
                Plug oxg tube

                Comment


                  #9
                  Originally posted by AliPG View Post
                  Sorry to say but you guys are tester, It will take only 1 minute to check your self, I have 500 hours on this plane yet you think this is pilot error?

                  And about TRK, I am playing multiplayer missions which don't allow TRK. They post it in 24 hours
                  Just flew and everything was fine, but if you’re starting cold you have to plug in your G suit as of this latest patch. It’s an added step and they need to be able to make sure it was done to find what’s wrong for you.

                  Also the multiplayer tracks are automatically saved, I believe in Saved Games under Tracks, so if that’s too big you can always link it or fly a short single player mission, that wouldn’t take very long

                  Without a track it’s going to be hard to help you, there’s a reason there’s like five sticky threads saying tracks and logs are required

                  Comment


                    #10
                    Ok i apologize for recent comment, It is indeed pilot error, Ok i'm not this hotfix reader and also on AutoStart, Is new script has been added?
                    Last edited 07-16-2020, 09:39 PM.
                    sigpic

                    Comment


                      #11
                      Originally posted by AliPG View Post
                      Ok i apologize for recent comment, It is indeed pilot error, Ok i'm not this hotfix reader and also on AutoStart, Is new script has been added?
                      my friend u dont need script the only different is G-suit Plug that is all and manual start is completely easy

                      Comment


                        #12
                        For the fun of it I unplugged my G suit and did a stick pull. Must’ve been just a couple seconds of 6G and my screen looked exactly like yours, a lot different then the usual blackout, pretty cool

                        Comment


                          #13
                          I have the same issue with the Oxygen, I have the Tube connected and the valve open the green oxygen light is flashing i pull about 3g's i start to grey out like it does with out Oxygen. I have made a check list I can confirm that its not pilot error.

                          Comment


                            #14
                            Originally posted by HGS Hornet View Post
                            I have the same issue with the Oxygen, I have the Tube connected and the valve open the green oxygen light is flashing i pull about 3g's i start to grey out like it does with out Oxygen. I have made a check list I can confirm that its not pilot error.
                            Did you plug the suit too?

                            Comment


                              #15
                              Yes

                              Comment


                                #16
                                Originally posted by HGS Hornet View Post
                                Yes
                                The G suit specifically? It was added a few patches ago. It’s behind the smaller cylinder for the ejection seat plug

                                Comment


                                  #17
                                  Originally posted by HGS Hornet View Post
                                  I have the same issue with the Oxygen, I have the Tube connected and the valve open the green oxygen light is flashing i pull about 3g's i start to grey out like it does with out Oxygen. I have made a check list I can confirm that its not pilot error.
                                  Please don't take this question personal!!!!!
                                  What is so hard to post a track?

                                  Without a track all we can do is guessing. That doesn't work well often, just like with the lottery.

                                  But in your case i bet it's the same problem like J20Stronk and AeriaGloria already said. You forgot to plug in the G-SUIT! Because you said you "have the Tube connected" instead of "i have both tubes connected".

                                  So have a look at the pictures below, if that doesn't solve your problem please attach a track of your start-up. Nobody will laugh at you because you missed something or you didn't do something like in the books. If it solved your problem, update your checklist and have fun with the JF-17 again.
                                  Attached Files
                                  Modules: KA-50, A-10C, FC3, UH-1H, MI-8MTV2, CA, MIG-21bis, FW-190D9, Bf-109K4, F-86F, MIG-15bis, M-2000C, SA342 Gazelle, AJS-37 Viggen, F/A-18C, F-14, C-101, FW-190A8, F-16C, F-5E, JF-17, SC

                                  System: Win 10 64bit, Ryzen 3800X, 32gb RAM DDR4-3200, Gigabyte Aorus 1080ti XE ,1 x Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB NVMe, 2 x Samsung SSD 2TB + 1TB SATA
                                  MFG Crosswind Rudder Pedals - VIRPIL T-50CM and VIRPIL MongoosT-50 Throttle - Oculus Rift S

                                  DCS-Settings

                                  Comment

                                  Working...
                                  X