Announcement

Collapse
No announcement yet.

SEVERAL BUGS NEEDING ADDRESSING - Please

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    SEVERAL BUGS NEEDING ADDRESSING - Please

    Here are several BUGS that need addressing at your SOONEST CONVENIENCE... PLEASE. Create your own .miz file and see these behaviors/lack of...



    1. In sorties before 05:45, AAA will not work; fighters will not engage either
    ** In WWII, there were MANY, MANY sorties started out before 04:00 **

    2. Ju88 bombers are not engaged by Bofors guns. Fighters ARE engaged.

    3. ATC comms still do not work in the Channel map
    4. We have yellow/orange flashes on the screen after latest update.
    5. Temperature is still locked at 0 deg. C.



    Pilots, please add your input to this thread to confirm!!!


    ChuckIV
    "Never in the field of human conflict was so much owed by so many to so few." Winston Churchill

    SYSTEM:
    Processor - Intel(R) Core(TM) i9-9900KF CPU @ 3.60GHz 3600MHz water-cooled
    Installed memory (RAM) - 32.0 GB
    64-bit Operating System, x64-based processor
    Windows 10 & DCS on SSD
    Video Card - water-cooled NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti
    Internet: Cable 200Mbps 12Mbps

    #2
    Not sure about the others as I don’t have the Channel map, but I do have the yellow/ orange flashes happening in the Normandy map. At first I thought it was the P-47, but it happens with the Spit and Mustang too.

    I suspect it has to do with the new flame/smoke damage Model effects. But I only noticed it in the WWII birds? Jets appear so far, to be unaffected.

    I will try to get a track file up as soon as I can.

    Comment


      #3
      1 & 2 are not related to the map and it might be helpful to add your observation to the thread on the WWII Assets Pack thread.

      3 ATC works for me, is this in SP or MP?
      Georgian Spring Server: Join the Revolution!
      http://georgianspring.enjin.com/

      Training for Sabre Pilots
      http://1-fighter-otu.enjin.com/

      http://www.il2aceshigh.com/

      Comment


        #4
        COMMS

        My comms do not work with the ATC in both SP and MP. Also, I'm suspecting that SRS is also a bit bugged with the Channel Map.
        "Never in the field of human conflict was so much owed by so many to so few." Winston Churchill

        SYSTEM:
        Processor - Intel(R) Core(TM) i9-9900KF CPU @ 3.60GHz 3600MHz water-cooled
        Installed memory (RAM) - 32.0 GB
        64-bit Operating System, x64-based processor
        Windows 10 & DCS on SSD
        Video Card - water-cooled NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti
        Internet: Cable 200Mbps 12Mbps

        Comment


          #5
          I wonder why the Channl map hasn´t been updated (as far as I can see in the changelogs) since the release.

          How hard is it to fix the ambient temperature bug ?
          i7-10700K 3.8-5.1Ghz, 32GB RAM, RTX 2070 Super 8GB, 1 TB SSD, 2 TB HDD 7200 RPM, Win10 Home 64bit.

          Comment


            #6
            Originally posted by ChuckIV View Post
            My comms do not work with the ATC in both SP and MP. Also, I'm suspecting that SRS is also a bit bugged with the Channel Map.

            Ok, SRS works fine for me as well. What a/c are you flying and what ATC are you trying to contact? Do you have a particular mission?


            Originally posted by fjacobsen View Post
            I wonder why the Channl map hasn´t been updated (as far as I can see in the changelogs) since the release.

            How hard is it to fix the ambient temperature bug ?
            You would think after all the other maps where it works ok
            Georgian Spring Server: Join the Revolution!
            http://georgianspring.enjin.com/

            Training for Sabre Pilots
            http://1-fighter-otu.enjin.com/

            http://www.il2aceshigh.com/

            Comment


              #7
              Originally posted by ChuckIV View Post

              4. We have yellow/orange flashes on the screen after latest update.

              Pilots, please add your input to this thread to confirm!!!


              ChuckIV

              Managed to capture a screenshot of what I'm seeing. I find it hard to believe I'm the only one seeing this.

              This is after today's patch, .54046 and deleting FXO and Metashaders2 files.

              https://forums.eagle.ru/attachment.p...8&d=1598461443

              Comment


                #8
                Originally posted by MarvK View Post
                Managed to capture a screenshot of what I'm seeing. I find it hard to believe I'm the only one seeing this.

                This is after today's patch, .54046 and deleting FXO and Metashaders2 files.

                https://forums.eagle.ru/attachment.p...8&d=1598461443
                Wow! Never saw anything like that!
                Georgian Spring Server: Join the Revolution!
                http://georgianspring.enjin.com/

                Training for Sabre Pilots
                http://1-fighter-otu.enjin.com/

                http://www.il2aceshigh.com/

                Comment


                  #9
                  yellow/orange flash

                  Originally posted by MarvK View Post
                  Managed to capture a screenshot of what I'm seeing. I find it hard to believe I'm the only one seeing this.

                  This is after today's patch, .54046 and deleting FXO and Metashaders2 files.

                  https://forums.eagle.ru/attachment.p...8&d=1598461443

                  i saw same things starting mission on "normandy map" & p-47 at carpiquet when taking off.

                  Comment


                    #10
                    Thank You! Then I am not the only one seeing this. I did an update here: https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=284685

                    I wish someone from ED would acknowledge and pass it along to the team.

                    Marv

                    Comment


                      #11
                      I've noticed a brief yellow flash on this map as well. Sometimes it occures several times. I've only been flying this map recently and only in the P47. What I do get in this map only, is fairly frequent CTD and total PC hangs. Often after about an hour, and often when firing guns. But not allways. I've turned off Hyper Threading and still it occurs. Bit of a bummer as I enjoy hunting trains on this map

                      Comment


                        #12
                        I'm still have moments with flash on the screen as well. Only on this map.

                        Comment


                          #13
                          The temperature bug is a real pain for mission makers, I'm surprised it's still not properly implemented.

                          Performance is also really bad, I'm getting long freezes/ stutters every 3-4 minutes.

                          "The Big Show" Spitfire Mk.IX Campaign
                          "Blue Nosed Bastards of Bodney" P-51D Campaign
                          "Jagdflieger" Bf-109K-4 Campaign
                          "Hunters over the Yalu" F-86F Sabre Campaign
                          "Horrido!" FW-190A-8 Campaign

                          Comment


                            #14
                            Originally posted by Reflected View Post
                            The temperature bug is a real pain for mission makers, I'm surprised it's still not properly implemented.

                            Performance is also really bad, I'm getting long freezes/ stutters every 3-4 minutes.
                            Same here and I notice more of all that now after the last patch. I was very happy after I upgraded from 16 to 32 gb ram and the stutters disepeared, but now it feels like it was before I upgraded again.

                            Comment


                              #15
                              I also upgraded to 32 GB. Doesn't make a difference. Every 2-5 minutes I get 3-4 stutters that are more like freezes. My GFX card usage drops to 0, disk usage goes to 100%. No, it's not my hardware, because I didn't use to have it, and after an update it started sometime around June. When I reverted it was gone. I also bought a new PC - same problem. :/

                              "The Big Show" Spitfire Mk.IX Campaign
                              "Blue Nosed Bastards of Bodney" P-51D Campaign
                              "Jagdflieger" Bf-109K-4 Campaign
                              "Hunters over the Yalu" F-86F Sabre Campaign
                              "Horrido!" FW-190A-8 Campaign

                              Comment


                                #16
                                Originally posted by Reflected View Post
                                I also upgraded to 32 GB. Doesn't make a difference. Every 2-5 minutes I get 3-4 stutters that are more like freezes. My GFX card usage drops to 0, disk usage goes to 100%. No, it's not my hardware, because I didn't use to have it, and after an update it started sometime around June. When I reverted it was gone. I also bought a new PC - same problem. :/
                                I took away the tanks from my mission (had only two) and kept four other viacles driving a route and most of the stutter was eliminated...Mabe some memory leack some place?
                                Sorry for my bad english

                                Comment


                                  #17
                                  I have it even with my plane being the only unit over the entire map...

                                  "The Big Show" Spitfire Mk.IX Campaign
                                  "Blue Nosed Bastards of Bodney" P-51D Campaign
                                  "Jagdflieger" Bf-109K-4 Campaign
                                  "Hunters over the Yalu" F-86F Sabre Campaign
                                  "Horrido!" FW-190A-8 Campaign

                                  Comment


                                    #18
                                    If you want to try this mission. I dont have much stutter on this now.
                                    I have a lot of strange light flashing though. Almost like lightening but with yellow colour. I dont have this flashing lights in other maps as far as I now.
                                    My system is i9900k, 32gb ram, RTX 2060 super.
                                    Attached Files
                                    Last edited by Havremonster; 10-03-2020, 08:54 PM.

                                    Comment

                                    Working...
                                    X