Announcement

Collapse
No announcement yet.

[ALREADY REPORTED]TGP And HUD not in sync

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    [ALREADY REPORTED]TGP And HUD not in sync

    Hi guys,

    When using the TGP to lase for GBU's i experience this weird thing where the HUD isnt showing the same target location as the TGP(it isnt showing a target location at all) the box with the dot in it remains in the center of the HUD as if the TGP is in BORE mode.
    However my TGP does lase correctly and the GBU's do hit the target.
    But the HUD wont show a time till drop, or the correct location, and the line that normally indicates your allignment with target is either on the outer left or right of the HUD

    I was in CCRP mode
    AG mastermode selected
    correct steerpoint selected
    Laser arm was on
    Right HDPT was on
    Master arm was on
    correct laser code was set
    TGP MFD was SOI and moved around

    Edit: This only happens when spawning in a cold yet.
    In a hot start jet it all works perfectly fine
    Last edited 10-18-2020, 02:24 PM.

    #2
    Known issue. Numerous threads about it. No reliable fix. Wait for ED to finally fix the SPI mechanics.

    Comment


      #3
      Acknowledged, reproduced, and reported at long last:
      https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=286757
      "Subsonic is below Mach 1, supersonic is up to Mach 5. Above Mach 5 is hypersonic. And reentry from space, well, that's like Mach a lot."

      Comment


        #4
        Already reported

        thanks


        Forum rules - DCS Crashing? Try this first - Cleanup and Repair - Discord BIGNEWY#8703 - Youtube - Patch Status

        Comment

        Working...
        X