Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-11-2012, 05:00 PM   #31
Boberro
Veteran
 
Boberro's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: ಠ_ಠ
Posts: 5,777
Reputation power: 235
Boberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant future
Default

I have same issue. Previous version worked without problems (after giving USSR_Rik's registry tip).
In this version nothing works at all...
__________________

Reminder: Fighter pilots make movies. Bomber pilots make... HISTORY!
| ಠ_ಠ |

Boberro is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2012, 05:02 PM   #32
Panzertard
Moderator
 
Panzertard's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Norway
Posts: 5,084
Reputation power: 125
Panzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud of
Default

Quote:
Originally Posted by Boberro View Post
I have same issue. Previous version worked without problems (after giving USSR_Rik's registry tip).
In this version nothing works at all...
You didn't even followup your own thread?
I did have some specific questions for you there.
Panzertard is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2012, 05:07 PM   #33
Boberro
Veteran
 
Boberro's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: ಠ_ಠ
Posts: 5,777
Reputation power: 235
Boberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant futureBoberro has a brilliant future
Default

Ooo In my modified "Search button" it didn't show up O_o
__________________

Reminder: Fighter pilots make movies. Bomber pilots make... HISTORY!
| ಠ_ಠ |

Boberro is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2012, 06:33 PM   #34
johnv2pt0
Member
 
johnv2pt0's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 298
Reputation power: 6
johnv2pt0 has a spectacular aura aboutjohnv2pt0 has a spectacular aura aboutjohnv2pt0 has a spectacular aura aboutjohnv2pt0 has a spectacular aura aboutjohnv2pt0 has a spectacular aura about
Default

Thanks for the help Panzertard.

I have already done this, but for good measure I completed this process 3 more times to make sure. I even deactivated every serial number, restarted computer, and activated them all again. It still gives me invalid serial number message. All the serial numbers are correct and on the same purchase account from digitalcombatsimulator.

When I get more time today I will be uninstalling, rebooting, reinstalling on a different SSD, and going through this process again. I will update this thread after doing so.

Is there any reason it should matter or is there a preferred order I should install the modules?
johnv2pt0 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2012, 06:45 PM   #35
Panzertard
Moderator
 
Panzertard's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Norway
Posts: 5,084
Reputation power: 125
Panzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud of
Default

Quote:
Originally Posted by johnv2pt0 View Post
Thanks for the help Panzertard.

I have already done this, but for good measure I completed this process 3 more times to make sure. I even deactivated every serial number, restarted computer, and activated them all again. It still gives me invalid serial number message. All the serial numbers are correct and on the same purchase account from digitalcombatsimulator.

When I get more time today I will be uninstalling, rebooting, reinstalling on a different SSD, and going through this process again. I will update this thread after doing so.

Is there any reason it should matter or is there a preferred order I should install the modules?
The only other reason we have discovered so far may be that you may not be able to mix RU/EN license keys.

Order shouldn't matter - but a clean install, and testing with different orders (1 by 1 product) may help understand the matter better.

I'm out of ideas with your case as well then, I suggest you contact ED Support to see if they can figure out where the problem is.
Sorry.
Panzertard is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2012, 11:08 PM   #36
ToWcH
Member
 
ToWcH's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 125
Reputation power: 7
ToWcH is a jewel in the roughToWcH is a jewel in the roughToWcH is a jewel in the roughToWcH is a jewel in the roughToWcH is a jewel in the roughToWcH is a jewel in the roughToWcH is a jewel in the rough
Default

I have same problem. I have tested and retested. it appears the problem lies in the P-51D module. cannot access MP until I deleted the P-51D module from the mod folder.
__________________
ToWcH is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2012, 01:17 AM   #37
johnv2pt0
Member
 
johnv2pt0's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 298
Reputation power: 6
johnv2pt0 has a spectacular aura aboutjohnv2pt0 has a spectacular aura aboutjohnv2pt0 has a spectacular aura aboutjohnv2pt0 has a spectacular aura aboutjohnv2pt0 has a spectacular aura about
Default

Quote:
Originally Posted by johnv2pt0 View Post
Thanks for the help Panzertard.

I have already done this, but for good measure I completed this process 3 more times to make sure. I even deactivated every serial number, restarted computer, and activated them all again. It still gives me invalid serial number message. All the serial numbers are correct and on the same purchase account from digitalcombatsimulator.

When I get more time today I will be uninstalling, rebooting, reinstalling on a different SSD, and going through this process again. I will update this thread after doing so.

Is there any reason it should matter or is there a preferred order I should install the modules?
Uninstalled World. Deleted world folder in user/name/saved games. Deleted the keys from the registry. Reboot. Installed World to different SSD. Installed modules 1 by 1 in different orders and tested MP after each install.

All modules work until I install the A10 module. Once the A10 module is installed I receive the "Invalid serial key" message when logging into MP.

...for now I can't play A10 in World. I hope this helps resolve these issues for people in an upcoming patch.
johnv2pt0 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2012, 09:14 AM   #38
Panzertard
Moderator
 
Panzertard's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Norway
Posts: 5,084
Reputation power: 125
Panzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud ofPanzertard has much to be proud of
Default

I suggest you contact ED support.
I'm out of ideas, truly sorry.
Panzertard is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2012, 12:06 PM   #39
Kenan
Senior Member
 
Kenan's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Hrvatska
Posts: 1,752
Reputation power: 54
Kenan is a splendid one to beholdKenan is a splendid one to beholdKenan is a splendid one to beholdKenan is a splendid one to beholdKenan is a splendid one to beholdKenan is a splendid one to beholdKenan is a splendid one to beholdKenan is a splendid one to beholdKenan is a splendid one to beholdKenan is a splendid one to beholdKenan is a splendid one to beholdKenan is a splendid one to behold
Default

I filed a support ticket, it's been over a day now and still no response. I have a feeling this is a global bug and it's affecting everyone with DCS Warthog module (or at least fair number of people).

I have both Warthog AND Combined Arms (both english download versions) on one account and for whatever reason, A10C module screws up the MP login..
__________________

Commanding Officer of:
2nd Company 1st financial guard battalion "Mrcine"
See our squads here and our promo video.
Croatian radio chat for DCS World
Kenan is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2012, 05:58 PM   #40
Poko24
Veteran
 
Poko24's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Poland
Posts: 3,010
Reputation power: 134
Poko24 has much to be proud ofPoko24 has much to be proud ofPoko24 has much to be proud ofPoko24 has much to be proud ofPoko24 has much to be proud ofPoko24 has much to be proud ofPoko24 has much to be proud ofPoko24 has much to be proud ofPoko24 has much to be proud ofPoko24 has much to be proud ofPoko24 has much to be proud ofPoko24 has much to be proud ofPoko24 has much to be proud of
Default

Same issue here. I have every mod installed in DCS World (A10C, Ka50, CA and P51). I can't login MP - Invalid Serial Number but activation gone well. It is fresh install of DCSW. I have just uninstalled old standalone A-10C version. Everything is on one account and every mod is english version.
__________________
http://www.gravite.pl

Last edited by Poko24; 07-12-2012 at 06:03 PM.
Poko24 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:24 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.