Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-28-2011, 12:44 PM   #1
Stubbostubbs
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Reputation power: 0
Stubbostubbs is on a distinguished road
Exclamation Installation issues. pause/Break key not working.

I have an Antec Gigabyte running Win 7. Had a minor problem and ended up reinstalling the game. game installs and then runs ok up to the "Press Pause/Break" to start the game. press the key..........NOTHING. lovely graphic of my a/c from 3rd person point of view, complete with spinning waypoint circle in the distance, but it will not start the game. I have a wireless Logitech board and mouse which used to work fine. i suspected that this might be the problem (though had no probs running it in the past). RTepleced with a USB keyboard. same problem. Fire up DCS Warthog A10 which runs up the same. Pause/break works ok with this game.

ANYONE, HELP mwaaaaaaaaaaaaa!!!

Love the game (used to) !!
Stubbostubbs is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2011, 04:21 PM   #2
PoleCat
ED Testers Team
 
PoleCat's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,610
Reputation power: 86
PoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to behold
Default

Try uninstalling again and make sure to delete all left over Ka-50 folders. AFAIK otherwise your old input folder is left over from the previous install which may be causing your issue.

I hope this is helpful.

Out
__________________

Last edited by PoleCat; 09-28-2011 at 04:43 PM.
PoleCat is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2011, 07:22 PM   #3
Stubbostubbs
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Reputation power: 0
Stubbostubbs is on a distinguished road
Default

I`ll try that and get back to you. Cheers in advance. OUT
Stubbostubbs is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2011, 07:35 PM   #4
Stubbostubbs
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Reputation power: 0
Stubbostubbs is on a distinguished road
Default

AFAIK meant nothing to me. What was that all about (be gentle, I am 54!)..Ive gone through my hard drive and cant find any more references to DCS Black Shark. Is there a specific file that could be hiding away somewhere that I should delete? Cheers anyway.
Stubbostubbs is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2011, 08:03 PM   #5
ZoomBoy27
Member
 
ZoomBoy27's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: HockeyLand BC Canada
Posts: 578
Reputation power: 13
ZoomBoy27 is a jewel in the roughZoomBoy27 is a jewel in the roughZoomBoy27 is a jewel in the roughZoomBoy27 is a jewel in the roughZoomBoy27 is a jewel in the roughZoomBoy27 is a jewel in the roughZoomBoy27 is a jewel in the rough
Default

Can you go into the Options Controls and RE-MAP the END MISSION Key?
Test it and then maybe re-map it back again
__________________
ZoomBoy
My New Blog - Sims and Things - Black Shark plus ++

My Flight Sims Page - Missions and Guides

- Up-to-Speed Guides to the old Lockon A10A and Su-25T
- All my missions
Or from the Lockonfiles.com site, just the Su-25T Guide
ZoomBoy27 is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2011, 08:53 PM   #6
PoleCat
ED Testers Team
 
PoleCat's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,610
Reputation power: 86
PoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to beholdPoleCat is a splendid one to behold
Default

AFAIK = as far as I know. Folder should be located here I think. I do not think it is removed at uninstall.

C:\Program Files\Eagle Dynamics\Ka-50

Out
__________________
PoleCat is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2011, 08:35 AM   #7
Stubbostubbs
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Reputation power: 0
Stubbostubbs is on a distinguished road
Default

Cheers, I`ll get back to you
Stubbostubbs is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2011, 10:45 PM   #8
StarHopper+
Banned
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 64
Reputation power: 3
StarHopper can only hope to improveStarHopper can only hope to improveStarHopper can only hope to improve
Default

You might have to hit function - pause or function - break to get it to work. Its that way on my laptop.
StarHopper is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:41 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.